Uw plafond of wanden latex latex spuiten?

Mooi, snel en voordelig!

U heeft bouw-of verbouwplannen of uw wilt u wanden of plafonds weer in een fris jasje stekken? Dan bent u vast ook op zoek naar een mooie afwerking voor uw wanden of plafonds. U kunt besluiten om zelf de handen uit de mouwen te stekken. Niet iedereen heeft hier behoefte aan en tijd voor. Bovendien is het resultaat vaak niet wat men voor ogen had en kost het vaak véél meer tijd dan vooraf ingeschat. Oplossing: kies voor een professional die uw wanden en plafonds weer laat stalen.

Wat is latex spuiten dan precies?

Wellicht heeft u weleens eerder van latex spuiten gehoord. Misschien ook niet. Wij leggen het in ieder geval graag voor u uit! De naam ‘’latex spuiten’’ zegt het eigenlijk al.

Voor het schilderen van wanden en plafonds bergen wij de kwasten en verfrollers voorgoed op.

Om uw wanden en plafonds te spuiten gebruikt Stucadoorbedrijf Heijmenberg hoogwaardige spuitapparatuur. Deze apparatuur zorgt ervoor dat de latex door hoge druk wordt verneveld, dit levert wel 30 tot 40% besparing in verf op. Deze vernevelde latex brengen wij aan op uw wanden en plafonds. Het resultaat is prachtig en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe wij latex spuiten kunnen toepassen?

Inmiddels hebben wij al vele jaren ervaring met latex spuiten en vele kilometers spuitwerk op teller staan. De toepassingen zijn eindeloos, daar vertellen wij u graag over.

Voor welke oplossing u ook kiest om uw wanden of plafonds af te werken, de ondergrond speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke uitstraling. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen voorzien wij enkel door onszelf gestucte wanden en plafonds van latex spuitwerk.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw reeds een mooi kleur voor uw wanden of plafonds in gedachte heeft. Latex spuiten is in elke kleur toe te passen. Wij adviseren u er graag over.

Voordelen latex spuiten

 • Super strak, geen rollerbanen
 • 30 tot 40% besparing op verf
 • Snel en eenvoudig aan te brengen, lagere arbeidskosten
 • In elke gewenste kleur aan te brengen
 • Minder overlast voor u en uw klanten
 • Duurzaam voor milieu

Waarom latex spuiten door Stucadoorbedrijf Heijmenberg?

Stucadoorsbedijf Heijmenberg heeft veel ervaring met het latex spuiten. Wij passen spuiten van latex toe eindeloos op legio ondergronden, een grote diversiteit in kleuren en werken met de beste apparatuur. Mocht u uw wanden reeds hebben laten stucen, dan zorgen wij graag voor de perfecte afwerking. Indien u ervoor kiest om het gehele traject (van stucwerk tot afwerking met latex spuiten) bij ons neer te leggen, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

 • Superieure kwaliteit
 • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
 • Volledig gecertificeerd
 • Modernste apparatuur
 • Geen overlast
 • Wij gaan door totdat u tevreden bent

Latex laten spuiten in de regio Rijswijk, Den Haag, Zoetermeer?

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel. Stucadoorsbedrijf Heijmenberg hoort of ziet u graag.