Hoogwaardige stucwerk oplossingen in Den Haag, Rijswijk en omstreken!

U bent aan het bouwen, verbouwen of aan het renoveren. Een goede stucadoor mag dan in dit geheel zeker niet ontbreken. Stucwerk is toch iets waar u dagelijks tegenaan kijkt, u wilt toch dat dit er strak uitziet? Óók jaren later nog! Bij stucadoor Heijmenberg hebben wij passie voor het stucvak. Wij zijn misschien nog wel kritischer op ons werk, dan dat u bent. Deze passie voor het vak en kritische kijk naar ons eigen werk zorgt er wel voor dat wij u de kwaliteit kunnen bieden die wij beloven!

Onze klanten hebben doorgaans de meest uiteenlopende wensen. Of u nu op zoek bent naar stucwerk voor binnenshuis of buitenshuis. Wij bieden een passende en betaalbare oplossing, ten alle tijde tegen de hoogste kwaliteit en service.

Naar welk type stucwerk bent u op zoek?

Er zijn legio types stucoplossingen beschikbaar. Welke geschikt is voor u? Dit is geheel afhankelijk van de toepassing en uitstraling die u voor ogen heeft. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing die volledig aansluit op uw behoefte.

Onderstaand een aantal van de stucwerk oplossingen die wij u kunnen bieden. Staat uw gewenste stucwerk oplossing er niet tussen? Geen probleem, wij bieden een uitgebreid pallet aan mogelijkheden die aansluiten op uw behoeftes.

Glad Stucwerk/Pleisterwek

Glad stucwerk is een moderne pleistertoepassing. Het geeft uw wanden en plafonds een luxe en en rustige uitstraling. Glad stucwerk is sluit naadloos aan bij elk interieur en geeft een mooi ruimtelijk effect. Het type pleisterwerk is sterk afhankelijk van de ondergrond en de toe te passen laagdikte.

glad stucwerk